مجله آسانسور

صفحه کلید آسانسور

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kaz4mb2s’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

صفحه کلید آسانسور

صفحه کلید آسانسور از ارکان زیبایی برای ظاهر یک آسانسور به حساب می‌آید و نقشه راهنمای آسانسور محسوب می‌شود. خرابی یا نبود آن دردسرساز است و اهالی ساختمان را به زحمت می‌اندازد.
آسانسور در هر طبقه یک صفحه شاسی دارد (البته به جز آسانسورهای خاص) هر صفحه دارای یک شستی فشاری جهت اخطار، نمراتور و دو فلش نما برای تشخیص حرکت کابین به سمت بالا و پایین می‌باشد.
به مجموعه کلیدهایی که برای کنترل حرکت کابین آسانسور، بررسی وضعیت کلی آسانسور (نشان دهنده های جهت و نمراتور)، زنگ و استپ اضطراری و …بر روی صفحه کلید درون کابین آسانسور قرار دارند، شاسی درون کابین ( صفحه کلید آسانسور درون کابین ) می‌گویند.
معمولا صفحه کلیدهای ایرانی دارای کیفیت مطلوب و قابل قبولی هستند و فقط قسمت شستی و نمراتور آن احتمال دارد که خارجی باشد. شاسی های داخل معمولا دارای شستی به تعداد طبقات، نمراتور یا LCD، کلید تهویه کابین، شستی Door close، شستی Door open، لامپ روشنایی اضطراری هستند که هنگام قطع برق روشن می شود ، و نیز دارای دکمه آژیر یا زنگ خطر…. هستند. صفحه کلیدها در داخل آسانسور به صورت تمام قد و نیم قد تولید می شوند.

صفحه کلید آسانسور

شستی احضار آسانسور (Panel)

شستی های احضار وظیفه فرمان دادن به آسانسور برای حرکت کابین به بالا و پایین است که در داخل کابین و در داخل طبقات کنار درب آسانسور نصب می گردد. به منظور زیبایی ، بدنه شستی ها از جنس استیل برنز و آلومینیوم ( با پوشش های آنا دایز رنگی ،پودر استاتیک و رنگ کوره ای ) در بازار موجود است و نیز نشان دهنده‌های جهت می تواند از نوع ثابت (LCD) ، (LED) یا Seven segment باشند.
خیلی از ما شاید متوجه نقطه های برجسته زیر نوشته های کلید آسانسور نشده باشیم یا شاید دیده باشیم و معنی آن را ندانیم .
نقطه‌های برجسته زیر نوشته ‌های کلید آسانسور( خط بریل ) برای نابینایان طراحی شده است.

۱-صفحه کلید احضار در داخل کابین ها ،کنار درب آسانسور ( در هر طبقه ) قرارمی گیرند که باعث حرکت کابین با توجه به موقعیت طبقه مورد نظر می‌شود؛ که به دو نوع توکار و روکار ( در داخل کابین و طبقات ) وجود دارند.
۲-شاسی طبقات دارای یک کلید برای احضار و یک صفحه نمایشگر است که جهت حرکت کابین و موقعیت کابین رانشان می‌دهد.

این مقاله را نیز بخوانید: بازسازی آسانسور

صفحه کلید های جهت دار

برای بهبود بخشیدن به عملکرد سیستم حمل و نقل افراد در ساختمان های بلندمرتبه از چندین آسانسور در کنار هم استفاده می‌شود که برای راحتی افراد از صفحه کلید آسانسور جهت دار استفاده می‌کنند.
با توجه به اینکه سیستم مدیریت این آسانسورها یکسان است، پردازش گر اصلی آسانسورها باتوجه به این که احضار از کدام طبقه صورت گرفته و در جهت حرکت موردنظر احضارکننده، نزدیکترین کابین به طبقه مورد نظر را ارسال می کند.

این مقاله را نیز بخوانید: گاورنر آسانسور

صفحه کلید آسانسور

شستی های مختلف آسانسور
۱ – شستی با دکمه های لمسی از جنس شیشه یا استیل :
شستی های لمسی استیل از نوع شیشه ای جدیدتر هستند و همچنین مقامت بیشتری در تحمل ضربات دارند.
۲- شستی با دکمه های فشاری از جنس استیل یا ترکیب آن با پلاستیک :
این نوع شستی ها دارای دکمه های فشاری هستند و بیشترین استفاده را در آسانسور دارند.
۳- احضار کابین آسانسور با کارت یا شماره رمز و اثر انگشت :
ورژن جدیدتر صفحه کلید احضار کابین آسانسور ، استفاده از کارت های RFID، رمز و یا اثر انگشت است. این روش برای محدود کردن دسترسی افراد به آسانسور استفاده می‌شود که در طبقات و یا بر روی صفحه کلید آسانسور در داخل کابین نصب می‌شود. این سیستم می‌تواند یک، چند و یا تمامی طبقات را برای افراد مختلف مجاز یا محدود کند.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

نوشته های مشابه