دسته‌بندی نشده

زمان سقوط آسانسور

زمان سقوط آسانسور

زمان سقوط آسانسور چه کارهایی لازم است انجام بدهیم؟

در نظر گرفتن احتمالات مختلف در مورد نتیجه اتفاقات به نظر چیز خوبی می‌آید، حداقل آن این است که می توان از وقوع بدترین حالت ممکن جلوگیری کرد.
در لحظه سقوط آسانسور، زمانی که به صورت ایستاده و راست داخل آسانسور می ایستیم احتمالا اتفاق خوشایندی نمی‌افتد.

در این هنگام اگر ایستاده باشیم فشاری که به اعضای بدن در لحظه ی برخورد وارد می‌شود ده برابر خواهد بود و باعث صدمات شدیدی به ستون فقرات وارد شده واحتمال زنده ماندن کم است.

دراز کشیدن در آسانسور

ظاهرا بهترین حالت در زمان سقوط آسانسور، دراز کشیدن به پشت است .
بهترین کار این است که به محض اینکه متوجه شدیم تسمه های آسانسور حالت عادی ندارند و شل شده و در حال پاره شدن هستند به پشت دراز بکشیم .
با این کار میزان فشاری که به بدن وارد می شود به حداقل می‌رسد.

این مقاله را نیز بخوانید: ایمنی آسانسور و پله برقی

در زمان سقوط آسانسور در حالت دراز کشیده دست های خود را زیر سر و گردن خود مانند بالشت محکم قرار دهیم تا از اصابت شدید به سر و گردن جلوگیری شود.
اگرارتفاع ساختمان بلند باشد ودر طبقات بالاتر بودیم و فرصت داشتیم، بهتر است کت یا یکی از لباس هایمان را زیر سرمان بگذاریم.
طبق قوانین فیزیک، فشار برابر تقسیم نیرو بر سطح ( P=F/A ) است.
با افزایش سطح (در حالت دراز کش) می‌توان از فشار وارده کم کرد. هر چه سطح ( A ) بیشتر باشد فشار ( P ) کمتر است .

زمان سقوط آسانسور

سقوط دسته جمعی

در زمان سقوط آسانسور اگر تعداد افراد در آسانسور بیشتر باشند ( بیشتر از ۲ نفر، ۲ نفر همزمان هم احتمالا به صورت درازکش می‌توانند باشند ) باید بلافاصله روی زمین بنشینیم. در این حالت به احتمال زیاد فشار کمتری به بدن وارد می‌شود.
بهتر است کت، کیف یا هر وسیله ی نرمی که همراه داریم را زیر خود بگذاریم و از میزان فشار، کمتر کنیم.
در هنگام سقوط آسانسور در هر حالتی حفاظت از سر و گردن همچنان ضروری است. اگر فضای کابین کوچک تر از میزانی باشد که بتوان نشست، بهترین راه این است که زانوهای خود را خم کنیم تا از میزان فشار کم شود.

این مقاله را نیز بخوانید: آسانسور استاندارد

نکته جالبی که شاید نمی‌دانستید علت وجود آینه در کابین آسانسوراست:
هشدار به سرنشین آسانسور

یکی از دلایل علمی نصب آینه قدی بر دیوار کابین آسانسور، هشداری است به مسافر که قبل از اینکه وارد کابین بشود خود را در آینه ببیند و مطمئن شود که کابین آسانسور در طبقه وجود دارد .
در برخی موارد به دلیل مشکلات فنی اگر درب آسانسور در طبقات باز باشد، به دلیل قطع سیستم حفاظتی، آسانسور حرکت می‌کند، در این صورت کابین آسانسور جابجا شده و اگر مسافر متوجه نباشد، به
داخل چاه آسانسور سقوط خواهد کرد.
برای جلوگیری از سقوط ناخواسته به چاه آسانسور نباید تا قبل از اطمینان از وجود کابین در طبقه، قدم به سمت کابین گذاشته شود.

نوشته های مشابه